HABERLER

Köfteci Kara ile Etin Tadı damağınızda kalacak

Köfteci Kara ile Etin Tadı damağınızda kalacak

Hikayemiz uzun yıllar önce çok uzak bir galakside başlamadı. Geçmişimiz çok uzun değil ama heyecanımız ve farklı olan konseptlere olan arzumuz bizi bu mekanı açmaya yönlendirdi.

Aylarca süren mimari süreç size sadece en iyisini sunmak içindi… Tavanımızda yer alan boğa heykeli sizi hayran bırakmak içindi… Ağzınızı sulandıran lezzetler en iyi maharetli ustalarımızın eseriydi… Çocuklarınızın hoş vakit geçirmesi için yapılan özel alanlar mimarlarımızın eseriydi… Kısaca yaptığımız her şey sadece sizin keyifli saatler geçirmeniz içindi…

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz içeriye adım attığınız anda  sıcak atmosferi ve farklı dekorasyonuyla sizi şaşırtacak olan Köfteci Kara Restaurant artık hizmetinizde. İsterseniz toplantılarınızda,  isterseniz özel günlerinde profesyonel kadromuz ile siz müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Sizin için her detayı düşündük…

Yemekten sonra restoranımızda vakit geçirmeniz için her misafirimize yemekten sonra özel sunumu ile semaver ikram ediyoruz. Siz yemek yerken çocuklarımız oyun parkımızda eğitimli personelimiz gözetmenliğinde oyun oynayabilir.  Ayrıca şarküteri reyonumuzdan şeflerimizin özel tarifleri ile hazırlanmış En taze ve lezzetli et ve şarküteri ürünlerini temin edebilirsiniz.

Grup olarak geldiğinizde toplantı odamızdan faydalanabilir, etinizi istediğiniz gibi kendi masanızda pişirebilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

SOSYAL MEDYA