HABERLER

Eşsiz Lezzet Güler Yüzlü Hizmet Köfteci Kara’da

Eşsiz Lezzet Güler Yüzlü Hizmet Köfteci Kara’da

Lezzetin doruk noktası Nokta Tesisleri’nden yeni bir hizmet halkası daha! koftecikara Sosyal Tesisleri Ormanın içerisinde 14 dönüm arazi üzerine kurulmuş “Kendin Pişir Kendin Ye” yeri ile devam ediyor.

Essiz doğa manzarası içerisinde, kuş cıvıltısı eşliğinde köy kahvaltısı, “Kendin Pişir Kendin Ye” yeri ile koftecikara Sosyal Tesisleri doğayı huzuru ve eşsiz lezzetleriyle Kayabaşında hizmete girdi.

Yeni İstanbul’un yeni markası olmaya aday olan koftecikara Sosyal Tesisleri, essiz lezzetleriyle ve güler yüzlü personeliyle Arnavutköy’ü en güzel şekilde temsil edecek.

Hafta Sonlarını Güzel Geçirmek İsteyenlerin Uğrak Yeri

Kayabaşı orman girişinde hizmet vermeye başlayan koftecikara Sosyal Tesisleri içerisinde bin kişilik kır düğün alanı olan ve Haftanın 7 günü 200 kişi kapasitesi ile doğayla iç içe kendin pişir, kendin ye bölümü ile hafta sonlarını güzel geçirmek isteyenlerin uğrak yeri haline geldi.

Toplantı ve Şirket Yemeklerinizi Bu Eşsiz Mekanda Yapabilirsiniz

Kapalı ortamlardan sıkılanlar için seyir terası, çocuk oyun parkı, havuz başı, kapalı restoran bölümü ve tesis içerisinde engelli vatandaşlara uygun ve özel ulaşım imkanı da düşünülmüş.

Damak tadına düşkün olanlar için nefis ızgara çeşitleri, her sabah organik serme köy kahvaltısı ve semaver çayı ile müşterilerine bağımlılık yapıyor. Toplantı ve şirket yemeklerinizi bu eşsiz mekanda yapabilir misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz.

Arnavutköy’ün Görünen Yüzü Olduk

Tesis hakkında bilgi veren koftecikara Sosyal Tesisleri işletme Müdürü Sedrettin Gül, “Asıl işimiz et olduğu için biz bu koftecikara markasını yıllar önce almıştık. Rabbim nasip etti böyle bir tesisi almayı koftecikara olarak devam etme kararı aldık. Özellikle insanlar hafta sonları bu bölgeyi piknik için tercih ediyor. koftecikara Konsepti “Kendin Pişir Kendin Ye” yeri olarak hizmet veriyor. “Kendin Pişir Kendin Ye” yerinde insanlar kendilerini daha iyi hissediyor, kendileri pişirdikleri için daha özgür ve evinde gibi hissediyor. Arnavutköy’de görünen yüzü olmaya taliptik. koftecikara Sosyal Tesisleri olarak görünen yüzü olduğumuzu düşünüyorum. Ayrıca bu tesisimizle de bu bölgede bir açığı kapatmış olduk” dedi.
Halka Uygun Kilo İle Et Alabilme İmkanı Sunuyoruz

Gül, koftecikara köy ortamı ve mini hayvanat bahçesi ile gelen konuklara köy ortamını aratmayacak. Nokta tesislerindeki mantığı koftecikara’de sürdüreceğiz. Kendi besi çiftliğimizden ürettiğimiz ürünleri koftecikara ile halka sunuyoruz. Halka uygun kilo ile et alabilme imkanı sunuyoruz. koftecikara de işçilik maliyeti az olduğundan buda fiyatlara yansıyor. Gelen müşteri her zaman memnun kalıyor ” dedi.

kaynak : kenthavadis.com

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

SOSYAL MEDYA